اسناد شرکت های رسول دانیال زاده

by

رسول دانیال زاده از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۷ در ده ها شرکت تجاری، تولیدی، وارداتی و صادراتی فعالیت داشته و تلاش کرده تا حوزه کسب و کار خود را از فولاد به تجارت های مختلف در حوزه ساختمان سازی و واردات گسترش دهد.

حیطه جغرافیایی فعالیت هایش، صرفا در کامرانیه و الهیه و فرمانیه تهران و ساخت برج های لاکچری در محدوده شهرداری منطقه ۱، محدود نبود و در استان گیلان و سمنان و قزوین، شرکت ها و مجمتع های تولیدی و صادراتی داشت.

در این بررسی ها، شما با شرکت ها، همکاران، سرمایه های  ثبت شده و آدرس برخی از شرکت های رسول دانیال زاده اشنا می شوید.

رسول دانیال زاده  در شرکت صنایع لوله گالوانیزه روی پوشان قزوین

طبق روزنامه رسمی به شماره  ۱۷۰۶۰ مورخ سی و یکم شهریور ماه سال هشتاد و دو، شرکت صنایع لوله گالوانیزه روی پوشان قزوین (سهامی خاص) به شماره ثبت ۳۶۷۱ که از دهه هفتاد هجری شمسی فعالیت داشت، رسول دانیال زاده نمین و مسعود رزار و پری ایمانی را به عنوان عضو هیات مدیره اعلام کرد. شرکت صنایع لوله گالوانیزه روی پوشان قزوین، از جمله شرکت های اقماری سلطان فولاد ایران محسوب می شود که بیش از ۲۰  سال در حوزه تولید ورق های گالوانیزه فعالیت  دارد.

رسول دانیال زاده در شرکت صنایع لوله گالوانیزه روی پوشان قزوین، ریاست هیات مدیره را بر عهده داشت.

طبق روزنامه رسمی به شماره ۱۷۷۴۸ مورخ ششم بهمن ماه  سال هشتاد و چهار، رسول دانیال زاده نمین به همراه مسعود رزاز و پری ایمانی در هیات مدیره  ابقا شده و علی عیزاده گیاشی را به عنوان بازرس اصلی شرکت انتخاب کردند.

رسول دانیال زاده در شرکت کارخانجات نورد و لوله سمنان

دومین شرکتی از مجموعه شرکت های اقماری این میلیاردر فراری کشور، شرکت کارخانجات نورد و لوله سمنان است. شرکتی سهامی  خاص به شماره ثبت ۹۱۷۳۱ که طبق روزنامه ر سمی به شماره  ۱۷۲۰۰ مورخ  بیست و پنجم اسفند ماه سال هشتاد و دو، رسوال دانیال زاده نمین به سمت مدیرعاملی آن اعلام می شود و همراه او، محسن هاشمی و علی اصغر گنجیان هستند که به ترتیب، ریاست  هیات  مدیره و نایب رئیسی هیات مدیره را عهده دار می شوند.

تصویر روزنامه رسمی بالا نشان می دهد که رسول دانیال زاده ، خویشاوندان خود را نیز وارد فعالیت های کسب و کارش کرده است. طبق روزنامه رسمی به شماره ۱۷۶۱۲ مورخ بیست و چهارم مرداد ماه سال هشتاد و چهار، شرکت کارخانجات نورد لوله سمنان، علی  اصغر گنجیان (رئیس هیات مدیره) رسول دانیال زاده نمین (نایب رئیس هیات مدیره)، اسرافیل دانیال زاده نمین (مدیرعامل) را معرفی کرده  است.

دو سال بعد، ترکیب هیات مدیره  تغییر می کند. طبق روزنامه رسمی به شماره  ۱۸۳۶۳ مورخ بیست و دوم اسفند ماه سال هشتاد و شش، رسول دانیال زاده نمین به سمت نایب رئیس هیات  مدیره منصوب و امید رضا دانیال زاده ، مدیرعامل می شود.

رسول دانیال زاده و شرکت گالوانیزه ماهان سمنان

سومین شرکتی که از مجموعه فعالیت های این سوپرمیلیاردرهای فراری تهرانی ها در این گفتار  ارائه می شود، شرکت لوله گالوانیزه ماهان سمنان (سهامی خاص) به شماره ثبت  ۱۶۷۶۴۰ است. در این شرکت، اسرافیل و امید رضا، عضو هیات مدیره هستند. طبق روزنامه رسمی به شماره  ۱۷۵۵۴ مورخ هفدهم خرداد ماه سال هشتاد و چهار، شرکت لوله گاوانیزه ماهان سمنان، پسر آقای سلطان فولاد را به عنوان مدیرعامل معرفی کرد.

طبق روزنامه رسمی به شماره ثبت ۱۷۶۲۱ مورخ سوم شهریور  ماه سال هشتاد و چهار، رسوال دانیال زاده نمین ، به عنوان مدیرعامل  شرکت مجتمع فولاد گیان، خواستار ثبت برند FGC می شود که در عکس بالا مشاهده می کنید. این برند به ایشان تعلق  دارد.

در زمانی که آگهی تقاضای ثبت علامت تجاری فوق از طریق اداره مالکیت صنعتی تهران اعلام شد، محل زندگی سلطان فولاد، خیابان پاسداران، کوهستان نهم شماره ۳۳ اعلام شد.

رسول دانیال زاده در شرکت مجتمع فولاد گیلان

رسول دانیال زاده، در استان گیلان، در شرکت مجتمع فولاد این استان فعالیت داشت. این شرکت، سهامی خاص بوده و به شماره ثبت ۱۶۷۶۴۰ و شناسه ملی ۱۰۱۰۲۱۰۱۶۶۵ ثبت شده است. طبق روزنامه  رسمی به شماره  ۱۹۷۱۴ مورخ شانزدهم آبان ماه سال نود و یک، دختر و پسران رسول دانیال زاده، ‌عضو هیات  مدیره می شوند:

  • آرزو دانیال زاده (عضو هیات مدیره)
  • آزاده دانیال زاده (عضو هیات مدیره)
  • رسول دانیال زاده نمین (رئیس هیات مدیره و مدیرعامل)
  • مرضیه محسنی (نایب رئیس هیات مدیره)

۲  دختر آقای دانیال زاده به همراه خانمی که احتمالا همسر وی محسوب می شود، اعضاء هیات مدیره این شرکت را تشکیل  می دادند.

طبق روزنامه رسمی به شماره  ۲۰۳۵۰  مورخ بیست و پنجم دی  ماه سال  نود و سه، شرکت مجتمع فولاد گیلان، رسوال دانیال زاده نمین را به عنوان رئیس هیات مدیره، مرضیه  محسنی را به عنوان نایب ریس هیات مدیره و آرزو و آزاده  را به  عنوان اعضای  هیات مدیره  ابقا کرد. بهروز عبادی خورده بلاغ که از دوستان خاندان دانیال زاده است، به  عنوان بارزس علی البدل این شرکت معرفی می شود.

طبق روزنامه رسمی به شماره ۲۰۶۲۰ مورخ بیست و نهم آذر ماه سال نود و چهار، همین  ترکیب هیات مدیره برای  شرکت مجتمع فولاد گیلان، تکرار  می شود.

طبق روزنامه رسمی به شماره  ۲۱۴۲۱ مورخ  هفتم مهرماه سال نود و هفت، رسول دانیال زاده نمین به  عنوان رئیس هیات مدیره شرکت انتخاب می شود. مرضیه محسنی به عنوان نایب رئیس هیات مدیره و دخترانش، عضو هیات مدیره ابقا می شوند. موسسه حسابرسی اصلاح گستران امین، حسابرسی این شرکت را بر عهده می  گیرد.

رسول دانیال زاده  و شرکت طب و توسعه تپش

رسول دانیال زاده و شرکت طب و توسعه تپش! شاید برای  اولین بار است که نام شما با این شرکت در حوزه  پزشکی آشنا می شود. بله، سلطان فولاد ایران علاوه بر ساختمان سازی لوکس در بالا شهر پایتخت،‌ در حوزه واردات و صادارات تجهیزات پزشکی و ساخت بیمارستان نیز با شماری از پزشکان و متخصصان مهندسی پزشکی پایتخت، همکاری داشت.

طبق روزنامه رسمی به شماره ۱۸۳۷۵ مورخ پانزدهم فروردین سال هشتاد و هفت، شرکت طب و توسعه تپش (سهامی خاص)، به  شماره ثبت ۳۱۹۸۶۴ در تهران ثبت می شود. موضوع این شرکت: راه اندازی مرکز و بیمارستان فوق تخصصی قلب و عروق، تامین تجهیزات تخصصی پزشکی مرتبط با ارائه هر گونه خدمات بهداشتی و درمانی،‌انعقاد قرارداد با کلیه شرکت های بیمه ای، واردات و صادارات کلیه کالاهای  مجاز، اخذ و اعطای نمایندگی، شرکت در مناقصات و مزایدات و اخذ وام واعتبار از کلیه  بانک های کشور را شامل می شود.

مرکز اصلی این شرکت پزشکی سلطان فولاد ایران، خیابان توانیر تهران، روبروی بیمارستان دی اعلام شد. سرمایه اولیه شرکت، ۱۰ میلیون ریال و مدیران آن که از دوستان و همکاران رسول دانیال زاده هستند، به  شرح  زیر اعلام  شد:

  • فرید متین (رئیس هیات مدیره )
  • مسعود قاسمی (نایب رئیس هیات مدیره )
  • محمد حسین ماندگار(عضو هیات مدیره )
  • رسول دانیال زاده نمین (عضو هیات مدیره)
  • حمید بهمن (عضو هیات مدیره و مدیرعامل )

رسوال دانیال زاده و شرکت توسعه طب قلب

دومین شرکت فعال در صنعت بهداشت و سلامت که رسول دانیال زاده یک سال پس  از تاسیس شرکت طب و توسعه تپش تاسیس کرد، شرکت توسعه طب قلب  (سهامی خاص) به شماره  ثبت ۳۴۸۶۰۹ نام دارد. این شرکت، در زمینه واردات و صادارات کلیه کالا های مجاز و اعطای نمایندگی شرکت در مناقصات و مزایدات و عقد قرارداد با مراکز درمانی، فعالیت دارد.

مرکز اصلی این شرکت، به سعادت آباد رفت. جایی که پاتوق بسیاری از شرکت های اقماری متمولین پایتخت است. سرمایه این شرکت نیز ۱ میلیون تومان اعلام شد. مدیرانش به  شرح  زیر اعلام گردید:

  • مسعود قاسمی (رئیس هیات مدیره)
  • امید رضا دانیال زاده (نایب رئیس هیات مدیره)
  • رسول دانیال زاده (عضو هیات مدیره)
  • حمید بهمن (عضو هیات مدیره و مدیرعامل)

کیان دخت توکل به عنوان بازرس اصلی این شرکت انتخاب شده  بود.

چند سال بعد از تاسیس شرکت توسعه طب قلب، طبق روزنامه رسمی به شماره  ۲۰۱۰۰، مورخ چهاردهم اسفند ماه سال  نود و دو، حمید بهمن به عنوان مدیرعامل شرکت انتخاب می شود. امید رضا دانیال زاده، نایب رئیس هیات مدیره می شود. سلطان فولاد ایران، عضو هیات مدیره ابقا می شود. سید نظام الدین سرکشیک نیز بازرس اصلی شرکت توسعه طب قلب  معرفی شد.

منبع: اقتصاد شهروند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *