فناوری‌های جدید در زمینه جداسازی ضایعات فلزی از اشیاء دیگر

فناوری‌های جدید در زمینه جداسازی ضایعات فلزی از اشیاء دیگر

by

فناوری‌های جدید در زمینه جداسازی ضایعات فلزی از اشیاء دیگر

تقاضای ثبت‌شده برای انواع ضایعات در زنجیره تأمین ضایعات فولادی و فلزی در حال افزایش است. میزان و پیچیدگی مواد وارد شده به این صنعت و شرایط کیفی خریداران ضایعات نیز روبه‌رشد است.

شرکت تومرا (Tomra) یک فناوری تشخیص اشیاء لیزری (LOD) تولید کرده که مکمل سیستم‌های خودکار جداسازی کنونی ضایعات این شرکت برای تأمین خوراک‌های ضایعاتی باکیفیت‌تر است.

فناوری جداسازی الکترومغناطیسی کنونی که برای شناسایی فلزات در جریان ورود مواد ترکیبی، مانند دستگاه‌های خردکننده خودرو، به‌کار می‌رود گاهی امکان راه‌یابی مواد ضایعاتی نامطلوب را ایجاد می‌کند زیرا محتوای فلزی آن‌ها ظاهرا به قطعات پلاستیکی یا لاستیکی متصل هستند.

ماژول اضافی تشخیص اشیاء لیزری جدید شرکت تومرا از یک اسکن لیزری در سراسر پهنای نوار نقاله حامل ضایعات ترکیبی استفاده می‌کند تا مکان ذرات غیرفلزی را شناسایی، آن‌ها را از جریان فلزی خارج و محصول ضایعاتی خالص‌تری تولید کند.

به بیان دیگر، فناوری تشخیص اشیاء لیزری از طریق خروج مواد غیرفلزی، نوعی فلز منفی ایجاد می‌کند تا فلزات تصفیه‌شده‌ای تولید شوند.

به‌ویژه پلیمرهای مشکی که پیش از مصرف فناوری تشخیص اشیاء لیزری عبور می‌کردند را می‌توان با استفاده از سیستم جداسازی به‌کار رفته در این فناوری به‌صورت سه‌بعدی مشاهده کرد.PardazeshOnline

برای مثال، فناوری تشخیص اشیاء لیزری را می‌توان به‌همراه تجهیزات فایندر (Finder) شرکت تومرا استفاده کرد تا کیفیت کنسانتره فلزات (مانند زوریک) حاصل از دستگاه‌های خردکننده را پس از مرحله اولیه جداسازی ارتقا داد. تجهیزات فایندر، یک حسگر فلزی فرامواد الکترومغناطیسی دارای فناوری مادون قرمز نزدیک است.

فناوری تشخیص اشیاء لیزری را همچنین می‌توان برای تولید کنسانتره فولاد ضدزنگ استفاده کرد که به‌واسطه خارج کردن مواد پلاستیکی، بردهای مدار چاپی و همچنین سیم‌های مسی عایق (ICW) از فولاد ضدزنگ تولید می‌شود.

اریک ترستون، مدیر فروش فلزات بازیافتی در شرکت تومرا سورتینگ (Tomra Sorting Inc.) در آمریکا، می‌گوید که آزمایش‌های این شرکت نشان داده است که این فناوری می‌تواند قابلیت خلوص زوربا و زوریک را به ۹۹ درصد برساند که هم‌اکنون خلوص موردنیاز برای کنسانتره‌های صادراتی به چین است.

منبع: ماهنامه تخصصی پردازش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *