افزایش مصرف قراضه در چشم‌انداز بلندمدت

by

مؤسسه تحقیقاتی CRU در گزارش خود درباره چشم‌انداز بازار قراضه می‌گوید سهم مصرف قراضه از تقاضای جهانی مس، از حدود ۱۸٫۳ درصد در سال ۲۰۱۶ به ۲۱٫۵ درصد در سال ۲۰۳۵ افزایش می‌یابد.

به گزارش می متالز، پیش‌تر تصور می‌شد استفاده مستقیم از قراضه با گذر زمان افزایش خواهد یافت، اما با سرعت کمتری نسبت به مصرف مس تصفیه‌شده. در نتیجه، گزارش پیش‌بینی سال ۲۰۱۶ مؤسسه تحقیقاتی CRU مبنی بر این بود که سهم مصرف مستقیم قراضه نسبت به کل مس مصرفی، تا حدود ۱۸ درصد کاهش خواهد یافت. با این حال، دو موضوع، از آن زمان تغییر کرده است. نخست، میزان دسترسی قراضه در نیمه دوم سال ۲۰۱۶ افزایش چشمگیری داشت که صعود قیمت مس در اوایل ماه نوامبر همان سال سبب بهبود بیشتر میزان دسترس‌پذیری شد. علاوه بر این، پیش‌بینی رشد قیمت مس طی ۵ سال آینده، بیانگر احتمال افزایش دسترس‌پذیری قراضه در آینده میان‌مدت خواهد بود. دوم این‌که مؤسسه تحقیقاتی CRU، دیدگاه متفاوتی نسبت به چشم‌انداز مصرف مستقیم قراضه طی دهه ۲۰۲۰ میلادی دارد.

از این رو و بر پایه این گزارش، CRU پیش‌بینی کرده است که سهم مصرف قراضه از کل تقاضای مس چین، از حدود ۱۱٫۸ درصد در سال ۲۰۱۶ به حدود ۱۸٫۴ درصد در سال ۲۰۳۵ افزایش یابد. علاوه بر این، در مقایسه با گزارش سال ۲۰۱۶، کاهش ۰٫۵ درصدی از رقم ۲۳٫۵ درصدی سهم مصرف قراضه برای سایر کشورهای جهان در ۲۰ سال آینده وجود دارد؛ چراکه هر افزایش سهم مصرف کوتاه‌مدتی با توجه به کاهش مصرف قراضه در هند جبران می‌شود.

بر اساس گزارش CRU، علت کاهش مصرف قراضه هند، این است که تولیدکنندگان مفتول درصدد بهبود کیفیت محصولات خود هستند. در نتیجه، انتظار می‌رود سهم مصرف قراضه از تقاضای جهانی مس، از حدود ۱۸٫۳ درصد در سال ۲۰۱۶ به ۲۱٫۵ درصد در سال ۲۰۳۵ افزایش یابد. این رقم در سال ۲۰۳۵، معادل حدود ۸ میلیون تن مس است؛ درحالی‌که در گزارش قبلی، این رقم برابر با ۱٫۳ میلیون تن بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *